Monday, April 14, 2008

Baby Farrel yg botak!!

Hari ni hubby aku telah membotakkan kepala hero kami. Huhu.. Farrel nampak bulat jerr dengan kepalanya yg botak tuh, dah macam Karim Benzema jer mummy tengok. Actually dah lama niat nak cukur rambut Farrel tapi baru hari ni kiteorg menjalankan operasi membotakkan kepala dia. Masa hari ketujuh kiteorg dah gunting sikit rambut dia tapi tak boleh nak botakkan sebab masa tuh still winter so kesian pulak dia takde rambut time sejuk2 ni. Masa mula-mula nak cukur rambut dia Farrel punyelaa mengamuk sakan tapi akhirnya kiteorg berjaya jugak cukur rambut dia sampai botak sbb masa cukur rambut dia, aku upah susu so takdelaa dia bergerak2 sgt.

Daddy tgh cukur rambut Farrel

Hensemnyaa anak daddy!!!

New look of Ahmad Farrel Daniel a.k.a Karim Benzema Junior

2 comments:

AsLiNa said...

alahai comelnye budak botak tu..

Nurul's blog said...

niza dtg la sini