Thursday, October 30, 2008

Long Hiatus

We don't know when will we be back again. Kinda busy this time because we need to put the things in order since we just have 2 months to go before we will off to UK. Argh time is really flies so fast. We are really hope that the clock will stop for a while so that we still have a time to spend with our family here. Huhu. And at the same time we'll also missing blogging for more and wish we could be back soon!!! Thanks to those who support this blog.

Love you all and bye for now...


7 comments:

Nihlah Insyirah said...

salam niza and azizul...nak gi univ mana kat UK?niza jadi buat master ke??apa pun good luck for everything k:)

niza said...

Salam Ana.. Insya Allah kami ke Surrey. Nanti blh la jumpe Ana, Farrel pun leh la kawan ngan Insyirah nanti. Niza start master bln 10, Azizul start bln Januari.

mrs hafiz said...

salam niza.. tu la tertgu2 news from u.. nanti dah free sket, update la ye

Nihlah Insyirah said...

ic..ok good luck to both of you. tak sabar nak jumpa farrel yg cute tu:)

niza said...

Tq!!

Honeysuckle said...

salam, now it's November already. So mcmmana perubahan tmpt dri France ke UK? Dah settle down? semoga semunya ok. We plan to visit a fren in Manchester tp x tahulah lg mcmmana cz pasport cik merah ni dh dekat 2 bulan x siap2. Ferrel dulu kejap je kan?

niza said...

salam honeysuckle. hmm at the moment niza still kat Malaysia. insya Allah hjg bulan 12 br pergi. now hubby tgh bz isi agreemnet ngan KPT dan USM. so belum settle down apa lg pun. hope sgt sumenya ok la kat sana nnt. hmm lamanya xsiap lg, Farrel hr tuh just 2 weeks siap. apa pun nnt dtg la visit kiteorg kat Surrey. hehe, kiteorg pun nnt nk g jln Spain, hrtuh pergi for one day trip x smpt nk ke mana2 pun.