Friday, March 20, 2009

Setelah sekian lama menyepi...

Urm... Lamanya aku tak menulis blog sampaikan aku sendiri hilang idea untuk memulakan penulisan ni. Thanx to my dear hubby yang kdgkala mencuri masa untuk meng'update' blog ni agar tak berkubur mcm tuh saja. Maafkan aku sekiranya ayat aku memboringkan sbb aku masih dalam proses nak polish skill menulis yg tak seberapa ni.

Yeah..buat pengetahuan rakan2 yg membaca, aku kini berada di perantauan sekali lagi. Yup.. sekali lagi!! Menemani suami tercinta meneruskan perjuangannya dan Insya Allah aku dan anak2 akan sentiasa menemaninya waktu suka dan duka. Erm.. anak2?? Alhamdulillah, syukur di atas rezeki yang Allah limpahkan ke atas kami sekeluarga. Berada di jauh perantauan sememangnya memerlukan pengorbanan dan kesabaran yang tinggi, kadangkala pahit untuk ditelan tetapi manis bila dikenang. Kami sekeluarga tiba di bumi UK pada 28 Januari yang lepas, setelah 3 minggu menumpang di rumah Wawa & Din (kwn semasa di KUKUM) kami kini menyewa di kawasan yang berhampiran dengan Univ Surrey. Thanx a lot Din & Wawa, jasa korang mmg x mampu kami balas. Moga Allah limpahkan rezeki dan membalas semua jasa korang. Berbeza keadaanya ketika kami tiba di bumi Perancis 2 thn lepas apabila semua kemudahan disediakan, di sini kami terpaksa melalui kesukaran mencari rumah sewa yg memerlukan rakyat tempatan menjadi 'finnacial guarantor'. Alhamdulillah segalanya kini sudah selesai dan kami dalam proses menyesuaikan diri di tempat dan suasana yg baru.

Okayla, ckpla sekadar ini sahaja yg dpt aku coretkan sbg permulaan setelah sekian lama menyepi.


Some pics at Penang Airport before we fly to London:

Mummy.. Here I come!!

Anak2 dara & Mak Dara


-Mummy Farrel-

6 comments:

ilyana said...

miss u guys...
bila nk online...?

Honeysuckle said...

Farrel dah jalan! Wow cepatnya. Niza kalau jumpa Harry Potter kemsalam ek! And apa2 pun, good luck!

Tulip said...

di UK pulak yer....tgcare...

ZAPJalil said...

Tahniah untuk Niza n Azizul di atas kejayaan kalian. Moga bahagia selalu. Slmt menempuh hidup di negara UK dgn aman damai.

Aleeya said...

Salam..lamanye tak masok sini rupenya dah terbang ke UK he he..all da best ya, SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA ADILFITRI, take care...

kamagra said...

Very sweet pics... Keep enjoying......